Hummusbar Hümm

Fan van hummus? Dan heb ik goed nieuws voor jou! Op het Antwerpse Zuid vind je de hummusbar Hümm. Dit is zonder twijfel één van mijn favoriete lunchplekjes. Je schuift jouw benen hier zónder schuldgevoel onder tafel.

In stijl vieren dat Maui terug is van haar erasmusavontuur in Ierland, dat doen we bij Hümm!

You name it, they’ve got it

Hümm serveert een 12-tal soorten versgemaakte hummus-dips waarvan je kan smullen bij een glas natuurlijke wijn of bier. Experimenteer je graag met smaken en probeer je als eerste de hummus met pompoen en curry uit of verkies je de klassieke maar oh-zo-lekkere versie? Deze hummusbar biedt verschillende salades en toasts aan als lunch. Ze zijn afgewerkt met gezonde toppings en worden geserveerd op prachtig servies. De prijzen hiervoor variëren tussen de 6 en de 15 euro.

Bij Hümm word je verwend met ecologische en verse ingrediënten uit het Midden-Oosten. De combinatie van elementen uit de Aziatische en Europese keuken creëren een smaakbom op je bord.

Vegetables: the heroes of their dishes

Hümm is geen vegetarische zaak, maar de nadruk ligt er wel op groenten. Daarnaast bieden ze ook veganistische en glutenvrije opties aan. Wanneer je een aangepaste versie van een gerecht wenst of vragen hebt omtrent allergieën, doen ze helemaal niet moeilijk en helpen ze je met plezier. Met een glimlach schotelen ze je de mooiste kunstwerkjes voor.

Urban jungle

De zaak straalt een modern en internationaal karakter uit. Ze werkten hiervoor samen met Furnified, een belgische online meubelwinkel met showrooms in Antwerpen en Amsterdam. In deze hippe urban jungle voelt iedereen zich meteen thuis. Het is heerlijk om weg te zakken in één van de fancy zetels terwijl je sipt van een chai latté of homemade iced tea.

Ecologische aanpak

Hümm kiest duidelijk voor een ecologische aanpak. Hier drink je uit metalen rietjes en word je als klant gestimuleerd om je bestelling af te halen in glazen bokalen. Als alternatief voorzien ze zelf ecologisch afbreekbare verpakkingen. Bovendien wordt voedselverspilling tot het minimum beperkt omdat hun focus op slechts één product ligt; hummus. Kwaliteit gegarandeerd!

Adres Hümm: kronenburgstraat 90 of Dageraadplaats 33.

Klik hier om hun website te bezoeken. Ook hun Instagram account is zeker de moeite waard om te volgen! Je vindt het onder de naam ‘humm_antwerp’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.